E gjen një thes me granata dore

0

Në fshatin Firajë të Shtërpcës një qytetar shqiptar ka njoftuar në Polici se kishin gjetur një thes me mjete eksploduese -6 granata dore dhe 5 karikatorë të AK-47. Policia ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa njësia për deminim e FSK ka tërhequr mjetet eksploduese nga vendi i ngjarjes pa ndonjë incident.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here