E DHIMBSHME: Vajza siriane kujton se kamera është armë dhe… dorëzohet

0

Pa fund janë shkatërrimet e luftës në Siri. Qytete të bukura e të lashta, muzeume e pika historike me famë botërore, janë rrëzuar përgjithmonë.
Po rrënimi më i madh është në zemrat e njerëzve. Një brez i tërë po rritet me shkatërrimin si e vetmja formë e botës.
Kjo vajzë e vogël siriane sheh fotografin që ai afrohet. Kujton se kamera është armë dhe ngre duart lart për t’u dorëzuar.
E gjithë bota është dorëzuar e nuk po t’i ta ndalojë makabritetin njerëzor që po ndodh në këtë vend.
(ruben. a. illyria)

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here