Dy vëllëzërit nga Kosova që po marrin pjesë në emisionin “Tu Si Que Vales”

0

Agenor dhe Arbnor Rexhepi vëllezërit nga Vitia janë pjesë e konkurrencës në emisionin “Tu Si Que Vales” , i cili ka filluar tashmë në kanalin Vizion Plus të Shqipërisë, i cili mund të ndiqet në rrjetin Kujtesa dhe Tring Tv.

Këta djem kërkojnë mbështetjen tuaj, për tu shpallur fiues të kësaj gare.

Të gjithë të interesuarit mund të votojnë duke dërguar sms në numrin 55666 , me tekst “Finalist 3” . VitiaLive

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here