Dy persona prapa grilave për vjedhjen e një ditari

0

Në Prishtinë janë arrestuar dy qytetarë, pasi që ata kanë hyrë në një shkollë të mesme dhe nga aty kanë vjedhur ditarin e një klase. Me urdhër të prokurorit hajnat e ditarit janë dërguar prapa grilave.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here