Dy ngjarjet e një dite në Prishtinë:protesta dhe ikja nga Kosova

0

Derisa gjatë tërë ditës në qendër të Prishtinës pat protesta që eskaloi me dhunë, kundër Qeverisë së Kosovës, në mbrëmje stacioni i autobusëve është përplot me qytetarë.

Ata hipin në autobusë që shkojnë në Beograd për të ikur nga Kosova për në vendet perëndimore.

KosovaPress ishte në vendin e ngjarjes në momentin kur tre autobusë të stërmbushur me qytetarë u nisën nga Prishtina për në Beograd.

Një dëshmitar që ishte në vendin e ngjarjes ka thënë se edhe dy autobusë janë nisur më herët për në Beograd ndërkaq natën e kaluar janë nisur katër.

Përveç kësaj nëpër autobusë nuk ka vend dhe se shumica detyrohen të rrinë në këmbë sepse biletat për në Beograd shiten shumë më herët.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here