Dy gra rrahen në Sarajevë për shkak të përparësisë së kalimit VIDEO

0

Dy gra janë rrahur mes vete dje një një lagje të Sarajevës për shkak të përparësisë së kalimit në rrugë.

Gruaja e veshur në të kuqe ishte në timon të “Golf-it”, dhe nuk ka dashur të ndalet që këmbësorët ta kalojnë rrugën, derisa ishte e ndezur drita e gjelbërt për këmbësorë. Këmbësorët kanë protestuar për këta dhe pas kësaj shoferja ka dalë nga vetura dhe ka ardhur deri te konfrontimi fizik mes saj dhe një gruaje tjetër. Gratë janë ndarë nga kalimtarët, ndërkaq gjithë ngjarjen e ka incizuar një qytetar i Sarajevës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here