Dy gjakovarë e fusin në veturë një femër dhe e dërgojnë në hotel ku e dhunojnë

0

Në Gjakovë janë arrestuar dy qytetarë pasi ata duke e shantazhuar dhe kërcënuar e kanë futur në veturën e tyre një femër shqiptare të cilën më pas njëri nga të arrestuarit e ka detyruar në një hotel të bëjë marrëdhënie seksuale pa dëshirën e saj. Viktima sipas Policisë së Kosovës është dërguar në ekzaminim mjekësorë, ndërsa me urdhër të prokurorit të dyshuarit janë dërguar në burg.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here