Dy fjalë për krahinën e Preshevës

0

Shkruan: Refik HASANI

Në bisedimet Prishtinë – Beograd, pse vazhdojnë të mbetën jashtë këtyre bisedimeve shqiptarët e krahinës së Preshevës?

Në kohën që po flitet si asnjëherë më parë për arritjen e një marrëveshje të quajtur finalja e bisedimeve Prishtinë – Beograd, shqiptarët nga Komuna e Medvegjës, Bujanocit dhe Preshevës sikur me të drejtë presin dhe kërkojn të mos mbetën jashtë këtyre bisedimeve.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here