Dy femra dhe katër meshkujë në Mitrovicë të përfshirë në prostitucion

0

MITROVICË, 21 JANAR – Zyra për Informacion e Policisë së Kosovës nga Prishtina ka bërë me dije të mërkurën se pas hetimeve të zhvilluara policia në Mitrovicë ka identifikuar dhe ka arrestuar dy femra dhe katër meshkuj, të gjithë shqiptarë për shkak të dyshimit të bazuar se të njëjtit janë marrë me prostitucion. Të dyshuarit sipas njoftimit janë dërguar në procedurë të shpejtë në Gjykatën për Kundërvajtje në Mitrovicë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here