Duda Balje me tangat e saj

0

Duda Balje është deputete tashmë e famshme në Kosovë, veçanërisht për pamjen e saj. E vetëdijshme për këtë, deputetja boshnjake nuk heziton t’i reklamojë hiret e saj – pavarësisht funksionit të lartë politik që mban.

Sot ajo ka dhënë një intervistë në RTK dhe i ka rënë kah pazari, ku ka nxitur vëmendjen e meshkujve.

Ajo ka veshur një fustan të zi – gati të tejdukshëm dhe tanga.

Një qytetar e ka fotografuar dhe të njëjtat foto ia ka dërguar Gazetës Express.

Ne po i botojmë këto fotografi – jo aq të përshtatshme, por për këtë çështje besojmë se duhet të përkujdeset vetë deputetja dhe jo mediat.

duda5

duda4

duda3

duda2

duda1

duda

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here