Droni ia blenë cigaret (video)

0

Droni ka hyrë në jetën e përditëshme të njerëzve.Përveç të tjerave,droni përdoret edhe për blerje:kur nuk keni kohë të bëni blerjet e ditës,ose mbeteni pa ndonjë artikull të lehtë,mjafton të keni një dronë  dhe ai do bëjë blerjen për juve.Shikoni videon:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here