Droga mbillet edhe në malet e Drenasit

0

Një qytetar nga Komuna e Drenasit e ka njoftuar dje Policinë e Kosovës se në mal ka hasur në bimë të dyshuara narkotike. Ne vendin e ngjarjes ka  dal njësiti antidrogë dhe Poliocia e Kosovës ka njoftuar sot se në një truall prej rreth 5 ari janë marrë-larguar 97 bimë  që dyshohet të jenë bimë narkotike. Nuk ka njoftime për të dyshuar apo të arrestuar.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here