Drecun: Rezoluta 1244 e thotë qartë se Kosova s’mund të ketë ushtri, Serbia s’do ta pranojë

0

Kyetari i Këshillit për Kosovë e Metohi në Kuvendin e Serbisë Milovan Drecun thotë se Prishtina po synon të anashkalojë serbët.

“Rezoluta 1244 e thotë qartë se atje nuk mund të ketë asnjë formacion të armatosur, përveç atyre ndërkombëtare, kështu që as Serbia nuk mund ta pranojë këtë. Pushteti në Prishtinë është ballafaquar me formimin e Asociacinit të Komunave me Shumicë Serbe dhe Gjykatës Speciale për UCK-në dhe po provon t’i kompensohë humbjet” ka thënë Drecun.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here