Dragash: Një mashkull goran e rrah gruan e tij

0

Viktima femër e përkatësisë etnike gorane nga Dragashi ka raportuar në Policinë e Kosovës se pas një mosmarrëveshje është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj, poashtu goran. Viktima ka pësuar lëndime trupore dhe ka pranuar tretman mjekësor. Policia ka njoftuar se njësitë e saj relevante janë marr me rastin por nuk kanë dhënë njoftime se çfarë masash janë ndërmarrë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here