Donika Kadaj e quan rrugaq zv.kryeministrin dhe ministrin Kujtim Shala

0

Shefja e Grupit Parlamentar të AAK-së, Donika Kadaj e ka quajtur rrenacak dhe rrugaç Ministrin e Kulturës, Kujtim Shalën.

Këtë akuzë Kadaj e ka bërë pasi Shala ka pyetur se si është e mundur që një zyrtar i AAK-së akuzon të tjerët për krim të organizuar.

“Ministër po rren dhe po sillesh si rrugaç”, ka thënë Kadaj.

Në anën tjetër, Kujtim Shala, ka thënë se Donika Kadaj u ka borxhe qytetarëve të Istogut nga koha e fushatës elektorale. Ai ka thënë se sa i përket çkapjes së Shtetit më së miri kjo shihet në Pejë. Shala ka thënë se Kadaj u ka borxhe qytetarëve të Istogut nga koha e fushatës elektorale. Ai ka thënë se është e çuditshme sesi një deputete në AAK akuzon dikë tjetër për krim të organizuar.

Shala ka thënë se sa i përket çkapjes së Shtetit më së miri kjo shihet në Pejë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here