Donald Trump “e qet” Parisin në Gjermani

0

Donald Trump nuk i duhet shumë përpjekje për të ndezur internetin, por këtë herë ai e ka bërë një hap të rëndësishëm përpara në promovimin e injorancës së tij.

Në rrjetin sociale Twitter ai la këtë mesazh:”Një burrë është qëlluar në stacionin e policisë në Paris. Kjo do të thotë se rreziku është në nivel të lartë. Gjermania është në krim total”, transmeton TetovaSot.

Edhe pse ky tweet-in mund të interpretohet si dy mesazhe të ndara, njëra për Parisin, tjetri për Gjermaninë, megjithatë, por miliona njerëz janë tallur me kandidatin presidencial dhe për “njohuritë” e tij për gjeografinë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here