Dokumentar për rapsodin Ali Krasniqi(VIDEO)

0

Radio Televiozioni i Kosovës ka publikuar një dokumentar në të cilin flitet për njërin nga rapsodët më të njohur të gjallë, Ali Krasniqin nga Drenoci i Malishevës. Historia e jetës së Ali Krasniqit paraqet një histori të folklorit shqiptar në Llapushë por edhe në gjithë Kosovën. Ndonëse ai po io afrohet moshës 90 vjeçare ende duket vital dhe nuk ndalet.

Më poshtë mund ta ndiqni dokumentarin e plotë, të publikaur nga ArkivI I RTK-së:

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here