Djali i Xhafer Zymberit: Babai luftoi për bashkimin e trojeve shqiptare

0

Argjend Zymberi, djali i Xhafer Zymberit njërit nga të vrarët në Kumanovë sot në cermonië komemorative tha së babai i tij dhe luftëtarët tjerë atje vazhduan kauzën ë lirisë dhe bashkimit të trojeve shqiptarë

“Dëshmorë apo jo sido quani por vetëm amanetin e tyre ta qojmë aty ku duhet”, tha ai.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here