Dita e Çlirimit të Malishevës transmetohet në një televizion holandez

0

Dita e Çlirimit të Malishevës ka zënë vend edhe në mediat ndërkombëtare. Kjo pasi televizioni holandez e ka dhënë storien.  Për një gjë të tillë, drejtori i këtij televizioni Willem -Jan Bult , ka hasur në mbështetjen e arsimtarit tË Gjuhës Angleze, Veton Kastrati, drejtorit të Shkollës “Ibrahim Mazreku”, Januz Mazreku, si dhe nxënësve. Arsimtari Kastrati ka treguar se drejtori i televizionit holandez ka shfaqur interesim që të ndjekë edhe ngjarje të tjera nga Kosova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here