Disapora e Malësisë ndan bursa për studentët në vendlindje

0
????????????????????????????????????????????????????????????

Shoqata nga diaspora vazhdojnë më përkrahjen e studentëve në Malësi.

Shoqata Malësia e Madhe nga New York-u, në bashkëpunimin me Shoqatën Malësia e Madhe nga Detroiti, ka bërë përzgjidhen e studentëve nga Malësia që do të shpërblehen me bursë për vitin akademik 2015/2016.

Për këtë vit akademik bursat kanë përfituar gjithsej 73 studentë, 46 studentë nga Shoqata Malësia e Madhe nga NY dhe 27 studentë nga Shoqata Malësia e Madhe nga Detroiti, njoftojnë nga këto dy shoqata.

Ndarja e bursave do të zhvillohet më 7 shkurt 2016, në ora 11:00, në sallën e Komunës urbane të Tuzit.

Studentët përfitues të bursës, si dhe familjarët e tyre janë të ftuar të marrin pjesë në ndarjen e bursave, njoftojnë shoqatat.

Shpërndarjen e bursave do ta bëjë Kryetari i Shoqatës Malësia e Madhe nga New York-u, Z. Ëjllo M. Berishaj në bashkëpunimin me disa aktivistë dhe ish bursistë nga Malësia./malesia.org/

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here