Disa fotografi me sirianët që luftojnë për të mbetur në jetë

0

Sirianët po luftojnë për të mbetur në jetë. Pleq, gra dhe fëmijë shpëtimin e tyre po e shohin aty ku nis toka e Turqisë. Ata po ikin nga tmerri që ua shkakton Shteti Islamik i quajtur ISIS.  Sirianet1Sirianet2Sirianet3Sirianet4

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here