Dikur bashk, tani Ali Ahmeti nuk çanë kokën për Sami Ukshinin…

0

Në rrjetet sociale së fundi është shpërndarë një foto ekskulzive ku shihet Ali Ahmeti në shoqërinë e Sami Ukshinit – Sokolit, komandantit kryesor të UÇK-së në rajonin e Likovës dhe Kumanovës, gjatë luftës së vitit 2001.

Kjo foto tregon kreun e ngushtë të luftës të cilët ishin tek Ukshini për tu informuar për gjendjen në zonën e lirë të Karadakut. Ahmeti në një intervistë të tij për ngjarjet në Kumanovë kishte theksuar se Ukshinin e njihte nga lufta 2001 dhe e kishte takuar njëherë, por duke mos folur më shumë.

Tani Ahmeti i ulur në kolltuqet e buta të pushtetarit nuk çanë kokën fort për situatën në të cilën ndodhet njëri prej ish komandantëve e bashkluftëtarëve më në zë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare dhe shokët e tij.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here