Digjet një shtëpi në Polac, lëndohet një person, dëmi rreth 20 mijë euro

0

Një qytetar në Polac të Skënderajit ka njoftuar se shtëpinë e tij e ka kapluar zjarri. Njësitet policore dhe ekipi i zjarrfikësve kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe kanë shuar zjarrin. Një anëtar i familjes i gjinisë mashkullore merret vesh se ka pësuar lëndime trupore dhe është dërguar për trajtim të nevojshëm mjekësor. Sipas ankuesit vlera e dëmit të shkaktuar është rreth 20.000€.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here