Diaspora protestë para OKB-së për lirimin e të arrestuarve në Maqedoni

0

Shqiptarët që jetojnë në SHBA dhe në Kanada kanë paralajmëruar një protestë për datën 15 qershor para Selisë së OKB-së në New York. Ata do të kërkojnë zgjiedhjen e çështjes shqiptare në Maqedoni, por edhe lirimin e të burgosurve shqiptarë nga rasti i Kumanovës. këshilli organizativ në disa shpallje që i ka bërë ka ftuar që protesta të jetë sa më e madhe në numër.

OKBOKB1

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here