Dhunë familjare, mosarrestim i dhunuesit

0

Një femër shqiptare nga Prishtina e ka informuar policinë se është sulmuar fizikisht nga bashkëshorti i saj. Ajo sipas njoftimit ka pësuar lëndime trupore dhe i është ofruar trajtim i nevojshëm mjekësor. Nuk është raportuar për arrestimin e bashkëshortit të saj, përderisa thuhet se rasti është duke u hetuar nga njësitet relevante policore.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here