Detyrohet ta denencojë djalin e tij në polici, e kërcënonte

0

PRIZREN, 20 SHKURT – Një qytetar nga Prizreni është detyruar ta denoncojë djalin e tij në polici për shkak të kërcënimeve të vazhdueshme që ka marrë nga ai. “Ankuesi mashkull K/Shqiptar ka deklaruar në polici se është kanosur verbalisht nga i dyshuari, gjegjësisht djali i tij”, ka njoftuar sot Zyra për Informim e Policisë së Kosëvës, në Prishtinë. “I dyshuari është përsëritës i veprës së njëjtë. Në lidhje me rastin është informuar polici hetues kujdestar i cili ka kontaktuar prokurorin kujdestar dhe me vendim të prokurorit i dyshuari ndalet në qendrën e mbajtjes në Prizren për 48 orë”, ka saktësuar policia.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here