Dështim total i notarit Kondirolli në Olimpiadë, i 64-ti në mesin e 70 garuesëve

0
Notari Olt Kondirolli ka garuar sot në disiplinën 100 metra stil i lirë në Lojërat Olimpike Tokio 2020.
Kondirolli zuri vendin e 64-të nga 70 garuesë, ndërsa në baterinë e tij prej tetë garuesve zuri vendin e dytë.
Për 18 vjeçarin pjesëmarrja në LO Tokio 2020 ishte përvojë e mirë.
Oltin nga afër e përkrahën edhe zëvendësministrja Daulina Osmani dhe Arbër Mehmeti nga Ambasada e Kosovës në Japoni.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here