Dëshmori që krahasohet me Mic Sokolin

0

Faqja “Veteranët e UÇK-së” së fundi e ka publikuar në albumin e saj fotografinë e dëshmorit Imer Krasniqi, nga Carralluka e Malishevës.

Ai njihet si dëshmori i parë i kësaj komune, i rreshtuar në krye të radhëve të UÇK-së, i rënë më 16 qershor 1998.

“Ka lind Mic Sokol dhe ka ra si Ai, Lavdi veprës se tij, i leht i qoftë dheu i Kosovës”, ka shkruar një komentues.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here