Deputetja Alma Lama kërkon dorëheqjen e Kadri Veselit

0

 

Deputetja Alma Lama ka kërkuar dorëheqjen e kryeparlamentarit Kadri Veseli. Këtë ajo e ka ndërlidhur “me paaftesëinë” e Veselit për të drejtuar seancën. Me sjellejt e tij kryeparlmentari sipas Lamës po e miraton bllokadën nga opopzita.

 

Më poshtë mund ta lexoni adresimin e deputetes Alma Lama rreth Kadri Veselit ku deputetja nuk e përdorë fare shkronjën ë:

 

“Nese Kadri Veseli nuk eshte ne gjendje ta drejtoje seancen e Kuvendit, eshte mire te jape doreheqje. Ai po mbyll punimet ne vend qe t’ivazhdoje ato; ai po deklaron se sigurimi i Kuvendit nuk do te hyje ne salle, ne vend qe te citoje rregulloren e Kuvendit per situata te tilla. Sot beri gafen e radhes, mikrofonin e tij e vuri ne dispozicion te deputeteve qe po e bllokojne foltoren, ne vend qe te drejtoje seancen. Keto sjellje jane miratim i bllokades, per mendimin tim.
Bllokimi fizik i foltores dhe punes se Kuvendit eshte precedent i rrezikshem, ku pakica me dhune po tenton te imponoje qendrimet e saj, e kjo demokratike nuk eshte.
Nese opozita nuk pajtohet me Marreveshjen e Asosacionit, le ta sjellje ne Kuvend iniciativen per anulimin e saj dhe le te votohet per te. Pra le te triumfoje vullneti i shumices se deputeteve si perfaqesues te sovranit.
Bllokimi i foltores eshte rruge qorre.”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here