Deputeti i Vetëvendosjes, Ilir Deda, e mbështetë protestën ku është edhe Vetëvendosje

0

Edhe deputeti i lëvizjes Vetëvendosje, Ilir Deda, e mbështetë protestën e Vetëvendosjes, AAK-së dhe NISMA për Kosovën. Ai e ka postuar një fotografi me masën e njerëzve në sheshin e Prishtinës. Deda ani se është deputet i Vetëvendosjes shpeshherë del me qëndrime të tjera nga subjekti i tij.

iliri

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here