Deputetët shqiptar votuan pro antishqiptarit Toni Naunovski

0

Xhevat Ademi, Rexhail Ismaili, Vjollca Nuredini – Mehmeti, Ermira Mehmeti, Ramiz  Merko, Ejup Rustemi, Alim Bilali, Selvie Saliu, Jamin Sinani, Shpresa Hadri, Musa Ibraimi dhe Mervan Xhemaili. Këto janë emrat e deputetëve  të BDI-së, të cilët votuan  pro zgjedhjes së Toni Naunovskit për anëtar të Komisionit shtetëror anti-diskriminim. Naunovski konsiderohet si antishqiptar dhe sot në mediat shqiptare në Maqedoni është kritikuar ashpër vota e tyre.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here