Deputetë të Kuvendit të Kosovës në burgun e Dubravës (video)

0

Deputetët që janë anëtar të Komisionit për Legjislacion në Kuvendin e Kosovës vizituan Burgun e Dubravës. Nga të dënuarit dhe të paraburgosurit morën shumë ankesa sidomos ndaj panelit për lirim me kusht.

Me kushtet brenda Burgut të Dubravës u njoftuan edhe deputetët. Me kërkesë të të burgosurve anëtarët e Komisionit për Legjislacion qëndruan në këtë qendër.

Kryetarja e këtij Komisioni Albulena Haxhiu tregoi çfarë pa në Dubravë

Vërejtjet më të mëdha të burgosurit i kanë në panelin për lirim me kusht.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here