Demaçi: Kemi realizuar shumë pak synime

0

Veprimtari i çështjes kombëtare, Adem Demaçi, ka folur për shtatëvjetorin e shpalljes së pavarësisë. Ai është shprehur mjaft kritik për të arriturat e shtetit për këta shtatë vjet.

Demaçi ka thënë për ‘Epokën e re’ se për këta shtatë vjet shumë pak synime të popullit të Kosovës janë realizuar.

Për këtë ai ka fajësuar udhëheqësit e shtetit dhe ndërhyrjet e vazhdueshme të bashkësisë ndërkombëtare.

Demaçi i ka ftuar liderët shtetërorë të ndalen me lëshimet e tyre karshi Serbisë dhe të fokusohen në zhvillimin ekonomik të Kosovës.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here