Delawie, pas miratimit të Demarkacionit: Ky është një lajm i mrekullueshëm

0

Ambasadori amerikan në Kosovë, Greg Delawie, pas votimit të Demarkacionit është shprehur shumë i kënaqur

“Ky është lajm i mrekullueshëm që Kuvendi ka bërë punën dhe gjënë e duhur. Dua t’i falënderoj të gjithë deputetët që votuan pro Marrëveshjes”, tha Delawie.

“Ky është lajm tepër i mirë”, ka theksuar ai.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here