De Biasi shkruan në Facebook për raportimin që bëri në KAS

0

Selektori i Shqipërisë, Gianni De Biassi ka shkruar në Facebook për deklaratën e tij në Gjykatën e Arbitrazhit. Trajneri italian ka thënë se para 1 ore e ka mbaruar deponimin dhe se tani është duke besuar për një vendim të mirë. “Ne 11:25 nisa deponimin ne KAS e Lozanes. Pas pothuajse 1 ore ne pyetje mbarova. Tani te presim me besim” shkruan De Biasi në Facebook.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here