Daut Haradinaj qan në varrimin e Beg Rizajt

0

“Ndodhi për herë të parë (së paku për mua dhe në publik)!!! Prapa kësaj pamjeje, mendoj që nuk ka ndonjë përgjigje, por veç një pyetje: DERI KUR, MA!?”, ka shkruar në Facebook, Ernest Luma, duke iu referuar asaj që për herë të parë kishte ndodhur që bashkëpartiaku i tij Daut Haradinaj të qante në publik.

Ndryshe, Beg Rizaj është varrosur dje, në varrezat e Gllogjanit. Pjesë e varrimit kanë qenë një numër i njerëzve nga e gjithë Kosova.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here