“Daily Mail” na tregon: Uji i çezmës në Kosovë nuk pihet

0

Sipas britanikes, “Daily Mail”, në Shqipëri, Kosovë dhe Maqedoni, uji i çezmës nuk është i pijshëm. Në listën e shteteve të cilat nuk mund të pihet uji i çezmes, prestigjiozja britanike rendit edhe tre vendet e Ballkanit. Sipas “Daily Mail”, pirja e ujit në këto vende do mund të shfaqte sëmundje si diarreja, hepatiti A dhe kolera. Infografiku është postuar nga analizat e “Just the Fligh”.

map

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here