Çoviq: “Në Kosovë nuk ndodhë asgjë pa dijeninë e Washingtonit”

0

Në Serbi thonë se aksioni i sotëm i Policisë së Kosovës është zhvilluar me dakordimin dhe përkrahjen e SHBA-ve.

Nebojša Çović ka thënë në një emision të mëngjesit në një televizion serb se shqiptarët nuk do të mund të ndërmerrnin aksionin e mëngjesit të sotëm pa përkrahje nga anash.

“Në Kosovë asgjë nuk ndodhë pa dijeninë e Washingtonit”. ka theksuar Çoviq, raporton B 92, përcjellë Portali ONLINE.

 

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here