Çollaku: Lajmi pozitiv për vizat do të vijë shumë shpejt

0

Ministri i Integrimeve Evropiane, Bekim Çollaku ka thënë para  anëtarëve të Komisionit Parlamentar për Integrime Evropiane se ka qenë i kënaqur me raportin e KE-së për liberalizimin e vizave.

Ai tha se imputin që e kanë dërguar javën e kaluar për plotësimin e tetë kritereve për liberalizim tashmë është në vlerësim në Komisionin Evropian.

Çollaku shtoi se kanë përpara disa javë vendimtar për liberalizimin dhe beson se vendimi do të jetë pozitiv në fund.

Ai tha së në pjesën e parë të muajit shkurt presin vizitën e Avramupolus ku edhe pritet të konfirmohet përmbushja e kritereve të mbetura.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here