cnlive shkruan për pornoaktorin Rocco Siffredi

0

Të gjithë e njohin, pasiqë ju kujtohet se dikund e kanë parë, por pak dinë për jetën e tij. Rocco Siffredi është emri pornorgrafik, por emri i tij i vërtetë është Rocco Antonio Tano, shkruan media italiane cnlive. Ai ka lindur në Ortona, ne regjionin e Abruzzo me 4 Mars 1964. Karriera e tij filloi në moshën gjashtëmbëdhjetë vjeçare në vitin 1984, ku realizoj filmin e parë “Belle d’Amour”. Nga ky film Rocco Siffredi u bë pothuajse italiani më i ri që kishte gjetur një punë te re. Filmat e tij u bënë të famshëm shumë shpejt, saqë nuk kishte kohë as për jetën private . Rocco Siffredi tash ka 50 vjet dhe shpeshherë dëgjohet në intervistat e tij duke thënë se të punosh si aktor porno është një punë e vërtetë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here