Çka po ndodhë në AKI?

0

Diqka po ndodhë në Agjensinë Kosovare të Intelegjencës(AKI). Agron Selimaj, shefi i AKI-se i cili sapo ka nisur punën në Agjencinë Kosovare të Inteligjencës, ka shkarkuar nga detyra tre drejtorë të kësaj agjencie. Burime të koha. net marrin vesh se janë shkarkuar drejtorët Barlet Gashi, Driton Fetahu, dhe Valon Salihu. Shkarkimi i tyre është bërë për shkak të keqmenaxhimit në sektorët që kishin udhëhequr.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here