Çka i tha Alija Izetbegoviqi ushtarit që e pyeti për padrejtësitë pas çlirimit?

0

Ish-presidenti i Bosnë dhe Hercegovinës, Alija Izetbegoviq, ishte zënë ngushtë në një rast, kur një ushtar e kishte pyetur për padrejtësitë e mundshme nga vetë boshjakët pas çlirimit nga Serbia. Këtë ngjarje e kishte rrëfyer vetë Izetbegoviq.

“Një ushtar doli para trupave dhe më pyeti: – President, a do të ketë padrejtësi kur të vijë liria? -Unë u befasova nga pyetja, por u përgjigja: Po, fatkeqësisht do te ketë padrejtësi dhe ju do t’u duhet të luftoni kundër saj, ashtu siç po bëni tani kundër armiqve tuaj…”, kishte treguar ai.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here