Cili është fati i bagazheve kur udhëtoni me aeroplan? (video)

0

Të gjithë udhëtarët që udhëtojnë me aeroplan mendojnë se cili është fati i bagazheve të tyre prej momentit që i dorëzojnë në kompanin me të cilën udhëtojnë e derisa t’i marrin në përfundimin e udhëtimit.

Kjo video që do të shihni nuk do t’u pëlqejë aspak.Në një nga aeroportet në Arabinë Saudite shihen dy punëtorë që marrin në dorëzim bagazhet dhe pa asnjë kujdesë i hedhin në shiritin transportues për në aeroplan.

Por kjo nuk duhet të gjeneralizohet,është ky vetëm një rast apo ndodhë me të gjitha kështu?

A do të ketë fatin e njëjtë edhe bagazhi juaj?

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here