Cilat janë të fshehtat e bazës sekrete amerikane Pin Gap në Australi (video)

0

Baza amerikane Pin Gap ndodhet në qendër të Australisë.Aty gjendet një antenë e vendosur 8 kilometra në thellësi të tokës,në mesin e një shkretëtire rreth 20 kilometra në jug- perëndim të Alice Spring.E fshehur në mes dy vijave malore dhe e kalueshme nga një rrugë e ndaluar,është një nga vendet atraktive në botë dhe me kuriozitet të madh për t’u hulumatuar dhe vizituar,por që ende mbetet një ënderr për shumëkënd sepse vendi përfshihet në 5 vendet më me kuriozitet në botë.Besohet se është një vend me rreth 800 të punësuar dhe në vete fsheh sekrete të mëdha.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here