Cilat janë 10 ushqimet që një femër duhet t’i konsumojë për shëndet të mirë?

0

Për të pasur një regjim ushqimor të ekuilibruar dhe një shëndet fizik të mirë, çdo femër duhet të konsumoj rregullisht, ndoshta jo çdo ditë, por në mënyrë konstante, 10 ushqime. Disa prej tyre, ndihmojnë në përmirësimin e sistemit të aparatit tretës dhe njëkohësisht rrit mundësitë për pasjen e një lëkurë të pastër, pa puçrra dhe të shëndetshme.

Ja cilat janë ato:
1.Domatet
2.Sallata Jeshile
3.Bananet
4.Brokoli
5.Frutat e kuqe
6.Mishi
7.Lakra e kuqe
8.Salmoni(peshqit)
9.Soja
10.Kosi

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here