Cila është mbrojtja e së ardhmes, pas Canës, Mavrajt e Agollit?

0

Kombëtarja shqiptare lëre që e ka aktualisht një mbrojtje të fortë me Lorik Canën, Mërgim Mavrajn e Ansi Agollin, por edhe pasi të kenë shkuar ata, kjo pikë do të jetë po aq e fortë te kuq e zinjtë. Kjo pasi Kombëtarja shqiptare ka së paku gjashtë futbollistë nën moshën 25 vjeç, të cilët edhe tash janë në gjendje që të marrin dhe të përballojnë përgjegjësi. Mbrojtja e së ardhmes llogaritet se përbëhet nga Naser Aliji 21 vjeçar, Elseid Hysaj 21 vjeçar, Amir Rrahmani 21 vjeçar, Herdi Prenga 21 vjeçar,
Berat Gjimshiti 22 vjeçar dhe Arlind Ajeti 22 vjeçar. 

iiixxx

hysaj

gjimshiti

ajeti

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here