Cila është historia e dy gishtërinjëve?

0

Për here të parë më 19 korrik të vitit 1941 në takim publik, kryeministri britanik Winston Churchill ngre  dorën e djathë dhe krijon me dy gishta shenjën V për Victory (Fitore). Në përfundim të luftës së ftohtë shenja V u bë symbol për Liri – Democraci.

churchill-1000

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here