Cila është frika më e madhe seksuale e meshkujve?

0

Kur është fjala për marrëdhënie seksuale, sikurse gratë, edhe meshkujt shqetësohen. Përderisa gratë flasin lirshëm për problemet e tyre seksuale dhe për shqetësimin e tyre, meshkujt përkundrazi i fshehin ato. Edhe pse sipas tyre, një burrë nuk duhet të ketë shqetësime në këtë aspect, ne do t’ju tregojmë disa nga ato:

 

Madhësia e penisit

 

Madhësia e penisit është një nga shqetësimet më të mëdha të meshkujve. Tradhësia dhe funksionimi edhe pse janë më të rëndësishme, ata nuk mund të qëndrojnë pa menduar për madhësinë. Duhet të dihet se “Sa më të madhë të kesh penisin, aq më burrëror je” të thuhet është gabim. Disa meshkuj bëjnë krahasimin e penisit të tyre me të tjerë, ose kur shikojnë pornografi ata ndihen jot ë mjaftueshëm. Penis i forcuar mund të zgjatet prej 14cm dhe zgjatja prej 10cm deri në 18cm është normale.
Frika e ejakulimit të shpejtë

 

Një mashkull që ka jetë të rregull seksual për gjashtë muaj mund t’i përshtatet partneres dhe mund të mësojë ta kontrollojë ejakulimin. Meshkujt që frikohen të mos ejakulohen shpejtë, vërtet e bëjnë atë shpejtë. Vetëm me ndihmë të terapistëve po mund ta përballojnë këtë.

 

Homofobia

 

Meshkujt që në fëmijrë të tyre kanë luajtur shpesh rolin e homoseksualit apo që nuk kanë qenë të kënaqur më gjininë e tyre apo madhësinë e penisit të tyre, gjithmonë frikësohen që një mëngjes të mos zgjohen homoseksual. Nga një përjetim momental apo nëse gjatë rinisë kanë pasur ndonjë rast homoseksualiteti, frikohen të mos bëhen homoseksual dhe u kaplon një shqetësim i madhë. Të kesh një imagjinatë homoseksuale dhe ta zgjedhësh një jetë homoseksuali me të vërtetë dallojnë.

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here