Cila është e përbashkëta në mes Bleros dhe këngëtarit hebre Dudu Aharon? (video)

0

Blerim Muharremi dhe Shkurta Gashi janë në delirë për suksesin e këngës “5” një këngë që nuk është asgjë më shumë se një plagjiaturë.

Ajo është vjedhur nga këngëtari Dudu Aharon, “Ima Yekara”, ku dyshja kosovare vetëm e kanë përpunuar paksa më mirë atë, duke ja shtuar disa elemente të muzikës tallave,

Kënga ‘5’ nga Blero dhe Shkurta Gashi, e cila u lansua para disa ditëve dhe ka shënuar sukese duke arritur numër të madh të klikimeve e me këtë rast duke i bërë krenarë protagonistët, por si duket ky gëzim i tyre nuk do të zgjatë shumë pasi një këngë e titulluar Ima Yekara e kënduar nga këngëtari Izraelit Dudu Aharon, ngjajshmëria mes këtyre dy këngëve është pothuajse 100% duke përfshirë këtu muzikën dhe vijën melodike. Më poshtë mund ti dëgjoni të dy këngët dhe ta gjykoni vetë:


PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here