Cila është dëshira e Hashim Thaçit për 2016?

0

“Viti 2015 ishte vit i të arriturave të shumta të Kosovës.”ka shkruar zëvendëskryeministri im parë i Qeverisë së Kosovës dhe ministri i Jashtëm, Hashim Thaçi.

“Pa bërë një dekadë si shtet, kemi nënshkruar MSA-në, kemi vënë ekonominë në epiqendër të angazhimit politik, kemi vënë bazat e një drejtësie profesionale dhe të paanshme dhe jemi konsoliduar në planin e brendshëm dhe në atë të jashtëm”, ka numëruar ai.

“Shtetin e Kosovës e kemi vënë në binarët e duhur. Tani duhet të angazhohemi të gjithë që sa më shpejtë ta çojmë vendin tonë përpara në këta binarë. Kjo është dëshira për vitin 2016. HTH”

PËRGJIGJU

Please enter your comment!
Please enter your name here